Over ons

De liefde voor pennen en en promotieartikelen is de basis voor het ontstaan van Pen-Idee Promotions. Mijn naam is Roelof Bosma, jouw vakspecialist als het gaat om promotieartikelen. Vanaf de start in 2010 heeft de combinatie van vakkennis en klantgericht werken, geresulteerd in groei. Daardoor werd het mogelijk om het veelzijdige assortiment onder te brengen in de prachtige showroom op het industrieterrein De Buitenvaart in Hoogeveen. 

Gegroeid door klein te blijven 

Mijn missie was niet zozeer  om fysiek te willen groeien, maar juist te groein door klein te blijven. De klant heeft namelijk te maken met één vast contactpersoon, die je bedrijf en de wensen kent. Daardoor kan ik je snel en doelgericht  adviseren. Dat kan telefonisch maar je bent ook van harte welkom in de showroom. Daar is, onder het genot van een kopje koffie, tijd en gelegenheid om uw ideeën te bespreken en onze mogelijkheden te bekijken. Mijn klanten kunnen dat erg waarderen en dit alles zorgde voor een groeiend klantenbestand. Het geven van eerlijke en betrouwbare advies belangrijk.
En dat wordt gewaardeerd, zo blijkt uit het feit dat veel grote ondernemingen in de regio onze klant zijn. 

Volg hun voorbeeld en neem contact op voor het maken van een afspraak. Dat kan in onze showroom maar uiteraard ook op uw locatie.

wat heb ik te bieden:

- Mijn vakkennis en liefde voor promotieartikelen en schrijfwaren waarmee ik je graag en goed adviseren voor het beste geschenk.
- Service en betrouwbaarheid door eerlijke advisering en klantgericht te werken.
- Één vaste contactpersoon die jou en je bedrijf kent en daardoor snel weet wat u zoekt.
- Een overzichtelijke en goed bereikbare showroom aan de A37 in Hoogeveen waar je van harte welkom bent om artikelen te bekijken.

Effectieve reclame voor je bedrijf

Een promotieartikel is een uitstekende manier om uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Waarom?

- Een cadeau wordt door iedereen echt gewaardeerd.
- Daarmee verstevigt je zowel nieuwe als bestaande relaties.
- Het vergroot je naamsbekendheid.
- De pen met uw logo komt wel 7 keer in andere handen en rouleert wel 2 jaar.
- Het biedt positieve impact tegen lage kosten.
- Het 'eenvoudige' memoblokje van 100 vel levert wel 100 contactmomenten op.